bbpopart (2)

Als u met mij contact hebt genomen over een schilderij, kom ik bij u langs om de kleuren te bespreken en ook de juiste maat van het schilderij te bepalen. Daarna spreek ik met u een datum af, wanneer het klaar moet zijn.

Als u met mij contact hebt genomen over een muurschildering, kom ik bij u langs om een ontwerp en de juiste kleuren voor een muurschildering te bespreken. Daarna kom ik langs om de juiste plek van de muurschildering op te meten, en projecteer ik het direct op de muur met een beamer. Hierna is het verder gewoon een kwestie van overtrekken [met potlood of krijt] en inkleuren met verf.

Een muurschildering op structuurverf of behang met een reliëf is ook mogelijk. Dit kost echter wel meer tijd dan een schildering op een gladde muur. Het moet namelijk wel dekkend zijn en de randen moeten er tenslotte netjes uit komen te zien. Soms kan de structuur zelf juist een mooi effect geven, er kan dan een kleurnuance komen te ontstaan en soms lijkt het net of er met stoepkrijt op is getekend.

Omdat ik gebruik maak van een beamer, is het natuurlijk ook mogelijk om elk gewenst plaatje dat u zelf heeft uitgezocht, op uw muur of schilderij te laten verschijnen. U stuurt deze afbeelding dan gewoon eerst naar mij en ik zeg u dan wat de mogelijkheden zijn en hoe het er dan eventueel uit komt te zien.

Ik werk namelijk erg precies en ga niet eerder weg voordat het geheel helemaal naar uw wens is!