De naam zegt het al: PopArt is mijn favoriete kunst-stroming om te schilderen en BB staat voor mijn naam Brenda Borsje.

Het voordeel van een muurschildering is, dat het aangepast kan worden naar uw eigen stijl en inrichting. Het is niet nodig om een schilderij op te hangen aan deze muur, want deze muur is dan zelf één groot schilderij. Ook is het niet nodig om planken aan deze muur te bevestigen of eventueel een kast neer te zetten, om de muur nog leuker te maken. De muur is dan zelf al een ‘eyecatcher’ en dit scheelt weer met de inrichting van het huis!

Abstracte Popart muurschilderingen is mijn specialiteit, maar ook bijvoorbeeld logo’s van voetbal clubs is voor mij geen probleem. Ik ontwerp al mijn muurschilderingen zelf, maar als u een ander idee heeft [zoals bijvoorbeeld bloemen of een sprookjesfiguur voor in de kinderkamer] is dat natuurlijk geen enkel probleem. Die schilder ik naar uw gewenste formaat op de muur. De prijzen hangen af van de grote én van de moeilijkheden van het ontwerp.

Zoals u ook op mijn site kunt zien, maak ik ook abstracte schilderijen in Popart stijl. De zijkanten zijn ook mee geschilderd. Ik kan ze voor u maken in elk gewenst formaat en desgewenst ook naar uw eigen idee. Ik kan dan eventueel bij u thuis komen, zodat we samen kunnen kijken wat het beste in uw eigen huis past.

Alles is mogelijk!